PC

Resident Evil Revelation 2 dobio lokalni co-op uz pomoć PC moda

Kad već neće Capcom, ima ko hoće da napravi lokalni co-op mod za Revelations 2.

Pošto je Capcom izneverio obećanja i nije ispoštovao local co-op za igru Resident Evil Revelations 2, koji je najavljivao na sav glas preko Steama, moderi su odlučili da uzmu stvar u svoje ruke.

767Preciznije jedan moder pod pseudonimom FluffyQuack aka Sectus uradio je ono što je developer propustio da dovede do (zadovoljavajućeg) kraja. Mod dolazi pod simpatičnim imenom Fluffy Manager 5000, a FluffyQuack dao je detaljno objašnjenje na svom YT kanalu šta igrači mogu da očekuju od pomenutog moda. Za sada ima nekoliko malih problema u vidu toga da mod radi samo kad se koriste gejmpadovi (pošto tastatura+miš kombinacija pomera oba lika istovremeno), pa je Flafijev sledeći potez da to ispravi.

Mod možete naći ovde, a kao kuriozitet napominjemo da mod takođe dozvoljava igračima da preskoče animacije otvaranja vrata (koje sve igrače nerviraju) u igri Resident Evil HD Remaster.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top