Mobile

Unreal Engine 4 je od sada besplatan za sve

Epic Games je od danas učinio Unreal Engine 4 besplatnim za sve one koji žele da ga downloaduji i koriste.

Ovo se odnosi na full set opcija koje su dostupne u ovom game endžinu kao i 100% C++ source koda.

Epic je kao jedini izvor prihoda od UE4 ostavio to da će uzimati 5% od zarade koju proizvod koji je napravljen u Unreal Engine 4 ostvari, i to pod uslovom da je on zaradio više od 3000 dolara.

Ovo je veliki korak za sve one koji su raspoloženi da se oprobaju u game developmentu, imajući u vidu da je jedan od najrobusnijih game endžina sada postao besplatan za korišćenje.

Epic Games osnivač i CEO, legendarni Tim Sweeney se ovom prilikom obratio u vidu ovog kratkog video klipa koji možete pogledati ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top