Nintendo 3DS

Uskoro stiže Plague of Shadows, besplatni dodatak za Shovel Knight

Yacht Club Games je obradovao ljubitelje njihove 8-bitne platforme Shovel Knight, objavom da uskoro mogu očekivati besplatnu ekspanziju pod imenom Plague of Shadows.

Još bitnije je da su ispoštovali želje igrača, i učili vitezove bossove iz originala igrivim, pa će u prvoj ekspanziji to biti Plague Knight. On neće biti samo reskin originalnog Shovel Knight-a već će Plague Knight imati sopstveni set veština koji uključuju bomb jumpove, upotrebu eksploziva i alhemiju koja će igraču omogućiti da pretvara loot u opremu i power-upove.

Plague of Shadows treba da izađe na proleće 2015. Biće dostupan na Wii U, 3DS, PS3, PS4, Vita, PC, Mac i Linux platformama.

Plague_Flyer

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top