PC

Evo kako izgleda finalna verzija Steam kontrolera

Konačno imamo priliku da vidimo i kako će izgledati Steam kontroler u svom finalnom obliku.

Valve za ovaj dizajn kaže da je finalni i da će ovo biti kontoroler od 50 dolara koji će biti obavezni deo svake Steam Machine.

Kontreoler je inače prošao kroz brojne revizije, počevši od modela koji je trebalo da sadrži i display, preko modela bez tradicionalnih dugmića, modela sa d-padom, da bi sada na kraju došli do ovog dizajna. Kontoler će imati (ono što se ne vidi na slici) šest dugmića pozadi, jedan analogni napred, kao i standardne ABXY dugmiće. Tu su i dva touchpad-a sa haptic feedback-om (o čemu smo već puno puta pisali). Kontoler je zamišljen kao zamena za miš i tastaturu, kao način da vaše omiljene PC igre igrate iz fotelje na TV-u.

Naravno, moraćemo sve ovo da isprobamo u praksi. Sa sada prvi utisci ljudi koji su bili u prilici da kontoler probaju iza zatvorenih vrata na GDC-u, zvuče prilično pozitivno.

Steam Controller će izaći u novembru, kada i Steam Machines.

333

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top