PC

Project CARS po treći put odložen, ovoga puta do sredine maja

Slightly Mad Studios ima lošu vest za sve koji iščekuju novu vožnju Project CARS, a ona glasi – igra je odložena za sredinu maja.

Ako je verovati rečima gospodina Jana Bela, koji je glavni i odgovorni na projektu ove igre (a i šef je kompanije Slightly Mad Studios), njegov tim doveo je igru do tačke gde su zadovoljni sa 99.9 % ali da tih preostalih 0.1% im zadaje isuviše mnogo muka i potrebno im je još vremena da igru ispoliraju do kraja. S jedne strane razumljiva je želja da se ne izbaci poluzavršena igra – nešto što je postalo uobičajeno kad su drugi AAA naslovi u pitanju, a s druge strane malo nas brine što je ovo već treće pomeranje datuma izlaska i što ne vidimo kako će se situacija promeniti za samo dva meseca koliko ima do narednog roka.

Bilo kako bilo – nećemo se voziti pre sredine proleća, a do tada imamo ovaj trejler “da nas greje”.

Izvor – KlanRUR

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top