PC

Potvrđeno: Titanfall 2 u razvoju za PC, PS4 i Xbox One

Respawn Entertainment je zvanično potvrdio da rade na nastavku za Titanfall, i da će igra ovoga puta biti multiplatform naslov koji će se pojaviti i za PlayStation 4, za razliku od prvog koji je izašao za PC i Xbox platforme i koji je smatran za udarni Xbox One prošle godine.

Titanfall 2 je možda i najlošije najavljena igra ikada, kada uzmemo u obzir kako su se stvari izdešavale. Naime, na internetu već neko vreme kruže glasine da je igra u razvoju. Iako i dalje EA zvanično nije ovo potvrdio, prvi čovek Respawn Entertainmenta Vince Zampella je u intervju za IGN izjavio: “EA je kolko mi se čini najavio nastavak, tako da nema potrebe više da bilo šta krijem, da, radimo na nastavku”. Zatim je rekao i da igra još uvek nema zvaničan naslov, kao i to da će igra biti multiplatform naslov.

Dakle zaboravite na neki dobro urađeni prvi teaser, koji je mogao da bude solidno velika vest, recimo na E3-u ove godine. Igra je u razvoju i to sada svi znamo.

456

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top