PC

Rainbow Six Siege: počele prijave za zatvorenu alfu na PC-u

Nova iteracija iz Rainbow Six serijala, Siege ulazi u fazu “zatvorene alphe”, a Ubisoft je obelodanio detalje kako učestvovati u testiranju, a kad kažemo testiranje mislimo na igranje rane verzije igre i na nerviranje zbog bagova.

Ukratko, prijava se svodi na posetu ovom linku, a closed alpha vam je dostupna ako posedujete PC i uPlay nalog. Rainbow Six Siege biće ekskluzivan PC naslov, a Ubisoft upozorava da igrači ne nasedaju na scam mailove kojih će sigurno biti i da će oni kontaktirati odabrane putem emaila koji potvrđuje njihovo učešće u closed alphi bez ikakvih unošenja detalja uPlay naloga, keyeva i ostalog.

Više informacija imate na Rainbox Six Siege FAQ stranici, a ispod možete videti koja je konfiguracija potrebna da poterate alphu (i samo alphu po rečima Ubisofta).

  • OS: Windows 7, 8, 8.1, x64
  • CPU: Intel Core i5-2500K or AMD FX-8120 Eight-Core
    CPU Speed: 3.3 GHz (Recommended), 2.6 GHz (Minimum)
  • RAM: 8 GB
  • GPU: Nvidia GeForce GTX 670 or AMD Radeon HD 7970 / R9 280 X
    VRAM: 2 GB
  • Internet: 512Kbps down/256Kbps up

Izvor – KlanRUR

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top