PC

Project Ukulele, spiritualni naslednik Banjo-Kazooie serijala kreće Kickstarter u maju

Playtonic Games, tim sastavljen od veterana game industrije uglavnom iz legendarnog Rare studija, koji su radili na kultnim naslovima kao što su Banjo-Kazooie i Donkey Kong Country, održao je prezentaciju svog prvog projekta koji za sada nosi naziv Project Ukulele.

Radi se o 3D platformeru, koji će prema rečima developera biti urađen u potpuno novom i bogatom univerzumu sa novim likovim, među kojima će mnogi od njih imati potencijal za sopstvene naslove. Developer obećava i prelepe svetove, puno specijalnih poteza, collectibles-a, kao i puno tajni za koje će vam nakon završene igre biti potrebni, prema rečima developera, meseci a možda i godine kako bi ih sve otkrili.

Playtonic Games je takođe saopštio da igra neće biti free to play, ali i da neće imati mikrotransakcije, reklame unutar igre i slično.

Kickstarter kampanja je planirana za maj mesec ove godine, a za sada su objavljene i dve slike iz igre koje možete pogledati ispod:

02 03

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top