Domaća Scena

23. marta u Bogradu Mad Head Games i Microsoft organizuju predavanje posvećeno razvoju igara u Unity endžinu

Evo lepih vesti za sve koji su zainteresovani da se upoznaju sa razvojem igara na mobilnim uređajima.

23. marta domaća razvojna kuća Mad Head Games u saradnji sa Microsoftom organizovaće jednodnevnu radionicu na kojoj će prisutni moći da saznaju više o aspektima, izazovima, problemima i kako ih prevazići u projektu razvoja 2D igara za mobilne platforme pri čemu će se kao pokazatelj koristiti poznati endžin Unity. Sama radionica biće podeljena na dva dela, sa pauzom za ručak između, a biće pokrivene teme od osnovnog upoznavanja sa platformama i alatima do izdavanja gotovog proizvoda na Windows platformi.

U poslednje vreme svedoci smo sve većeg broja raznih događaja koji guraju razvoj zabavnog softvera u Srbiji i ne možemo ni da opišemo koliko nam je drago što vidimo sve veći broj kompanija koje se bave pomenutom delatnošću kod nas. Zainteresovani bi trebali da pogledaju ovaj link i prijave svoje prisustvo, a mi se svakako nadamo da ćemo vas videti tamo!

 

544

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top