Domaća Scena

Domaća MOBA igra Awakening of Heroes sada na Steam Greenlightu

Odlične vesti stižu nam iz naše domaće developerske kompanije COFA Games čija je MOBA igra Awakening of Heroes od sada na Steam Greenlightu.

Steam Greenlight podrazumeva glasanje korisnika Valvovog servisa koji time imaju mogućnost da odrede koje će naredne igre biti uključene u standardnu Steam ponudu sa spiska od hiljadu i više igara. U prva tri dana glasanja COFA-in Awakening of Heroes uspeo je da se probije u prvih 30 igara od 1750, a mi želimo da vas animiramo da pružite vašu podršku i date glas ovoj igri što će sigurno pomoći u popularizaciji industrije igara kod nas, kao i popularizaciji samo naslova. Iskreno, patriotizam na stranu – AoH je zaista jedna simpatična igra vredna naše pažnje. Nije što je naša, već što je dobra.

Pogledajte trejler prezentaciju i detalje ovog naslova na Steam Greenlight stranici igre i gurnite svoj glas, jer svaki je bitan! Mi, naravno, želimo sreću i uspeh, pa da uskoro proslavimo zajedno!

Izvor – KlanRUR

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top