PC

Pogledajte nove igrive likove u Devil May Cry 4: Special Edition trejleru

Vergil, Trish, i Lady su potvrđeni kao igrivi likovi u Devil May Cry 4: Special Edition, a u akciji ih možete videti u najnovijem trejleru.

Capcom je potvrdio i nekoliko novina koje će se pojaviti u igri. Vergil iako u svom DMC3 izdanju, imaće i unapređene poteze koji se uklapaju u DMC4 combo mehaniku.

Trish i Lady su takođe među igrivim likovima. Trish će biti dostupna u Danteovom delu kampanje, dok je Lady (koja je inače u DMC3 kostimu a ne DMC4) tu za Nerovu kampanju.

Igra će imati i Legendary Dark Knight mod, koji je po prvi put viđen u PC verziji DMC4. U ovom modu, igra će vam servirati znatno veći broj neprijatelja da na njima vežbate svoje combo umeće.

Naravno prema očekivanjima, igra radi u 1080p rezoluciji i u 60FPS. Tu je i još nekolicina stvari koja je dodata u igru ili promenjena, kako bi se poboljšao balans i gameplay sveukupno.

Igra za razliku od DmC: Definitive Edition, neće biti dostupna na disku, već samo kao digitalni download. Još uvek nema tačan datum izlaska ali se govori o letu 2015.

Ispod možete pogledati najnoviji trejler u kome su po prvi put u akciji prikazani i Vergil, Lady i Trish.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top