Nintendo 3DS

Xenoblade Chronicles 3D će zahtevati 8GB ili veću microSD karticu

Rimejk Xenoblade Chronicles naslova sa Wii-a, koji će se početkom aprila pojaviti za New Nintendo 3DS, zahtevaće memorijsku karticu veće od one od 4GB koja dolazi u paketu sa novom konzolom.

New 3DS je nedavno lansiran u Evropi i Americi, a Xenoblade Chronicles 3D je prvi ekskluzivni naslov koji neće raditi na starim Nintendo 3DS konzolama, već isključivo na New 3DS koji ima nešto jači procesor. Retail verzija igre naravno dolazi na standardnim 3DS kertridžima, dok će vam za downloadable verziju trebati microSD kartica od najmanje 8GB.

Kreatori igre ističu da su imali velikih tehničkih problema da Wii naslov portuju na prenosnu konzolu, naročito imajući u vidu da su igru morali da prilagode da radi i sa 3D efektom. Prema njihovim rečima, ovo nikako nisu mogli da ostvare na starom 3DS hardveru, te je stoga igra ekskluzivna za New 3DS. Takođe ističu i dodatne opcije za kontrolu koje se nalaze na New 3DS (C-Stick kao i ZL i ZR dugmiće), koji su im pomogli da igru portuju jedan prema jedan što se tiče komandi u odnosu na Wii verziju sa Wii Classic kontrolerom.

Xenoblade Chronicles 3D u Evropi izlazi 2. aprila. Nintendo je pripremio i najnoviji trejler, koji možete pogledati ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top