PC

GTA Online Heists dobija još modova

Rockstar je objavio da će GTA Online’s Heists update dodati još novih modova, među kojima su i dnevni izazovi.

Kako budete napredovali u Online Heists , otključavaćete tri nova PvP moda. Prvi je Come Out to Play, u kome se bore dva tima od po tri igrača. Prvi imaju pristup motorima i ATV-ovima, ali i jedan život, za razliku od tima koji ih juri, koji se beskonačno mogu respawn-ovati, ali su zato i uvek isključivo na nogama, bez pristupa vozilima.

Drugi mod je Siege Mentality, u kome se do četiri igrača suprostavljaju šestorici napadača naoružanim samo sa sačmarama. Prvi tim i ma zadatak da lokaciju zadrži što je duže moguće.

Hasta La Vista donosi jurnjavu između kamionista i biciklista.

Igra će imati i dnevne zadatke, gde će po tri misije biti dodavane na svaka 24 sata.

Ovaj update stiže 10. marta za PS3, PS4, X360 i Xbox One. PC verzija koja je pomerena za 14 april će doći sa svim gore pomenutim sadržajem. Više informacija možete pogledati na official Rockstarovom sajtu.

actual_1425415212

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top