PlayStation 4

PS4 firmware 2.50 konačno donosi i suspend/resume funkcionalnost

Glasine o sledećem velikom update-u za PS4 firmware, konačno su dobile i zvanične potvrde.

Naime, već neko vreme internetom kruže informacije da će 2.50 update konačno doneti i suspend/resume funkcionalnost, koja je najavljena još kada je po prvi put predstavljen sistem.

Sony je u poslednjem postu na PlayStation Blogu otkrio da će Suspend/Resume finkcija biti podržana od strane “većine igara”. Za one koji ne znaju, u pitanju je mogućnost da sistem ostavite u suspend modu i da sledeći put kada ga upalite, igru nastavite tačno od tog trenutka. Dakle nema više čekanja da se igra učita i gledanja logoa kompanija i uvodnih menija iznova i iznova. Kada počnete da igrate neku igru, bićete u mogućnosti da se trenutno vratite tačno tamo gde ste poslednji put stali.

Od ostalih noviteta koje će ovaj update doneti, tu su podrška za DailyMotion, mogućnost postovanja klipova u 60FPS, nove accessibility opcije i još puno toga. Za detaljan spisak, posetiti official blog post.

Inače Sony je saopštio da su ovo samo neke od novih funkcija koje će uskoro dodati sa 2.50 updateom, tako da još uvek ima vremena da nas iznenade sa još nečim. Trenutno su aktuelne glasine da će tu biti i mogućnost instaliranja igara na eksterni hard disk.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top