PC

Uskoro stiže Wolfenstein: The Old Blood, standalone prequel za The New Order

Pravo niotkuda, stižu nam vesti iz Bethesde o standalone prequel-u za fenomenalni Wolfenstein: The New Order. Igra će se zvati Wolfenstein: The Old Blood, i pojaviće se već 5. maja za PC, PS4 i Xbox One (digitalno izdanje).

Radnja prequela smeštena je u 1946. godinu, Nacisti su na ivici da pobede u ratu, a stari poznanik B.J. Blazkowicz će pokušati da kroz dvodelnu epsku misiju vrati jezičak vage na stranu Saveznika. U prvom delu misije probaćete da se infiltrirate u Castle Wolfenstein u potrazi za koordinatama tajne baze generala Deathsheada, dok će cilj druge biti stopiranje nacističkog arheologa koji želi da oslobodi prastare tamne sile.

Na razvoju radi Machine Games kao i prošlog puta. Igra će koštati 15 funti i naravno neće vam trebati Wolfenstein: The New Order da biste je igrali. Mada bi vam mi svakako preporučili da odigrate i tu igru, pošto se radi o fenomenalnom koji je ušao na nekoliko lista za top igre prošle godine naših editora.

Pogledajte prvi trejler za The Old Blood:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top