Mobile

Hearthstone dostupan i na Android i iOS telefonima

Stigao je najnoviji Hearthstone patch koji donosi par ispravka bagova, ali i još jedan veliki korak u istoriji Hearthstonea. Nakon što je u aprilu prošle godine Hearthstone stigao na iPadove, te u decembru na Android tablete, sa večerašnjim patchom Hearthstone stigao i na mobilne telefone!

Vlasnici (odgovarajućih) Android i iPhone telefona će od danas moći da uživaju u svojoj omiljenoj kartaškoj igri i na svojim mobilnim uređajima. Istini za volju, ovo je bilo moguće i nezvaničnim modovanjem Hearthstone aplikacije za tablete, ali nam sada stiže zvanična verzija igre za pametne telefone, čiji je interfejs u potpunosti prilagođen “malim” ekranima mobilnih telefona.

Imajte u vidu i da je Hearthstone prilično zahtevna igra, pa vas upozoravamo da se ne razočarate ukoliko se vaš telefon ne nađe na listi podržanih uređaja za Hearthstone. A ako imate malo jači telefon, konačno je stigla prava zabava za zadnje redove u klupama škole, dosadnim predavanjima na faksu i “slobodnom” vremenu na poslu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top