PC

Project CARS na PC-u i u 12k rezoluciji

Bez obzira što se najveći broj ljudi muči da pokrene igre i u 4K rezolucijama, iz Slightly Mad Studiosa nam stiže pomalo bizarna vest da će Project CARS podržavati i 12K rezoluciju!

Informacija je čudnovata sama po sebi u smislu da ne znamo ko bi mogao da poseduje hardver koji je u stanju da renderuje toliku rezoluciju, a i zbog činjenice da ne postoje monitori koji mogu native da prikažu 12K. Jedina mogućnost da se iskoristi ovaj potencijal je ako imate nameru da igru igrate na tri monitora sa rezolucijom od 4K.

Možda su u Slightly Mad Studios i slightly crazy a bilo kako bilo, igra će se nadamo pojaviti sredinom maja (ako ne bude novih odlaganja). U slučaju da ste zainteresovani pogledajte ispod PC sistemske zahteve.

Minimalna konfiguracija:

  • CPU: 2.66 GHz Intel Core 2 Quad Q8400, 3.0 GHz AMD Phenom II X4 940
  • Grafika: nVidia GTX 260, ATI Radeon HD 5770
  • Memorija: 4GB RAM, 1GB VRAM

 

Preporučena konfiguracija:

  • CPU: 3.5 GHz Intel Core i7 3700, 4.0 GHz AMD FX-835
  • Grafika: nVidia GT600 series, AMD Radeon HD7000 series
  • Memorija: 8GB RAM, 2GB VRAM

 

Izvor – KlanRUR

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top