Vesti

Microsoft najavljuje novi IP na ovogodišnjem E3-u

Posle loše vesti u vidu odlaska gospodina Phila Harrisona, predsednika Xbox odeljenja za Evropu, malo pozitivnije vesti stižu iz Microsofta.

Naime, Phil Spencer, predsednik celokupnog Xbox sektora najavio je juče da će Microsoft izaći sa novim, ekskluzivnim, 1st party IP-em na konferenciji E3 2015. To znači da će Xbox konzole dobiti igru smeštenu u potpuno novi i do sada neviđeni svet, za koju će Microsoft biti i developer i izdavač. Spencer  je dodao i da kompanija ne planira da prestane sa podrškom third party izdavačima ali i da se trude da akcenat više prebace i na sopstvenu “proizvodnju”.

Niko još uvek ne zna tematiku i žanr nove igre ali po izjavama rekli bismo da su isključene opcije da igra bude Halo klono ili vožnja. E3 2015 zakazan je za 15. jun, pa ćemo tada saznati i šta je Phil Spencer naumio.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top