PlayStation 3

Destiny House of Wolves DLC konačno otvara i Lv.34

Novi trejler za predstojeću drugu po redu DLC ekspanziju za Destiny pod nazivom House of Wolves, otkriva da ćemo konačno u igri biti u mogućnosti da dostignemo i light level 34.

U trejleru je prikazano još nekoliko noviteta koji će čekati igrače kada ovaj DLC postane dostupan 19. maja. U pitanju su novi likovi, novi dodaci za opremu kao i novo mesto za okupljanje igrača u igri.

Još uvek nije poznato da li će Lv.34 biti maksimum za light level. Nakon izlaska The Dark Below ekspanzije, light level sistem koji je igračima omogućavao levelovanje i nakon dostignutog maksimalnog standardnog nivoa je podignut sa 30 na 32, pa pretpostavljamo da je Lv.34 koji se vidi na kraju trejlera ovoga puta maksimum.

Pogledajte kratak teaser trejler:

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top