PC

I zvanično – ovo je Total War: Warhammer (trejler)

Novi naslov iz Total War serijala o kome se već duže vreme priča na osnovu procurelih informacija na internetu – Total War: Warhammer, konačno je dobio i prvi zvanični trejler.

Igra se radi u saradnji studija Creative Assembly koji je odgovoran za Total War serijal i kompanije Games Workshop u čijem vlasništvu je licenca Warhammer. U pitanju je klasična Total War strategija, kombinacija potezne strategije na mapi kampanje i RTS bitaka na taktičkoj mapi ali ovaj put sa fantazijskim bićima, herojima i magijama.

Nema više informacija u ovom trenutku ali CA najavio je da će izaći još dve zasebne ekspanzije, model koji je istestiran igrom Total War: Attila, pa će sa tri igre ovo biti najobimniji “pod”naslov u Total War svetu.

Pogledajte prvi cinematic trejler:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top