PlayStation 4

Ništa od Silent Hills, Konami otkazao projekat

Ako ste se pitali šta će se dogoditi sa Silent Hills sada kad je potvrđeno da Hideo Kojima napušta Konami i da će sarađivati po ugovoru do izlaska MGSV: Phantom Pain (1. septembar), loše vesti stižu nam iz više izvora. Ovaj vrlo obećavajući projekat je otkazan!

Iako smo ovakav rasplet situacije mogli da nagovestimo još kad smo saznali za situaciju između Kojime i Konamija, Silent Hills je ostao pod znakom pitanja. Mnogi su se nadali da će Konami možda nastaviti rad na projektu i bez Kojime, što se po svemu sudeći neće dogoditi. Najpre je poznati filmski režiser Guillermo del Toro koji je zajedno sa Kojimom bio na čelu ovog projekta, na San Fransisco Film Society događaju rekao da se Silent Hills neće dogoditi i da mu je jako krivo zbog toga. Nedugo zatim je i glumac Norman Reedus (The Walking Dead) objavio da je projekat otkazan. Reedus je trebalo da pozajmljuje lik i glas glavnom liku u igri.

Fenomenalni P.T. demo će biti uklonjen sa PlayStation Store-a ove srede (ako niste, požurite i skinite ovo remek delo, pogledajte zašto smo mislili da će Silent Hills biti revolucija ne samo horor žanra već u neku ruku i video igara uopšte).

Konami se poslednji oglasio sa prilično neodređenim saopštenjem u kome potvrđuju da je istekao ugovori o saradnji sa Reedusom, kao i da je istekao period distribucije za P.T. demo. U prevodu – da, odustali smo od tog projekta. Jedino što su naveli je to da će nastaviti da rade na Silent Hill serijalu, što takođe ne znači ništa u ovom trenutku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top