PC

Bez ekrana sa učitavanjem u novom Witcheru

Bez obzira na masivnost i open-world koncept igre Witcher 3, CD Projekt Red obećava da u istoj nećemo gledati dosadne ekrane sa učitavanjima.

Vest je potvrdio jedan od vođa projekta gospodin Jonas Mattsson koji je naglasio da će ekrani sa učitavanjem biti smanjeni na minimum, pa ćemo ih gledati samo u slučaju učitavanja snimljene pozicije, smrti, korišćenja opcije za fast travel ili u slučaju ulaska ili izlaska iz regije Kaer Morhen koja se nalazi na krajnjem severu i predstavlja nivo za sebe.

Loading ekrani su bili sigurno jedna od najdosadnijih i najnapornijih stvari koje smo iskusili u prethodna dva dela i drago nam je da se CD Projekt Red postarao da to iskustvo izostane u najnovijem Witcheru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top