Mobile

EA izbacio free-to-play verziju igre EA Sports UFC za mobilne platforme

EA je odlučio da igru EA Sports UFC koja se pojavila prošle godine za Xbox One i PS4 konzole pusti i za druge platforme, pa je od juče pomenuta igra postala dostupna za iOS i Android mobilne platforme.

EA Sports UFC za mobilne platforme zajednički je projekat kompanije EA Canada koja je radila originalnu igru za konzole i tima za mobilne platforme. igra koristi delove koda prvobitne verzije što omogućuje naprednu HD grafiku. Mobilna verzija puštena je “tiho” pre dva meseca za igrače u Kanadi, Rusiji, Singapuru i Južnoj Koreji, a izgleda da je EA zadooljan sa preko dva miliona kopija koje su skinute u tom periodu preko Google Play i iTunes servisa.

EA Sports UFC nudi izbor od 70 UFC boraca, a u igru je ubačen sistem napredovanja kroz nivoe koji omogućuje kupovinu novih udaraca i protivnika za in-game valutu “gold” koji se zarađuju igranjem. Naravno, kao i svaki free-to-play naslov do in-game novca moguće je doći in-app kupovinama u iznosima do čak 100 dolara. Ako ste ljubitelj tabačina, a recimo provodite dosta vremena u prevozu u toku dana, onda je ovaj naslov kao stvoren za vas.

Andorid verziju možete skinuti putem Google Play servisa (link) dok je iOS verzija dostupna na iTunes (link).

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top