PC

Novi Just Cause 3 gameplay trejler (video)

Avalanche Studios, developerska kuća odgovorna za Just Cause serijal prikazala je treći deo ove igre kroz odličan gejmplej trejler.

Da su se potrudili, potrudili su se, a u trejleru možemo da vidimo prelepo odrađene predele fiktivnog arhipelaga u Mediteranu – Mediči, koji će igrač obilaziti u potrazi za neprijateljskim bazama koje valja uništiti (a metode su raznovrsne i fantastično zanimljive), kao i objektima u vidu tornjeva sa razglasima koji šire propagandu i bilbordima. Avalanche nije zaboravio ni one koji vole adrenalin pa ćemo u igri videti i borbe helikoptera, jurnjave kolima, a nisu izostavljeni ni rizični letovi avionima koji se obično završavaju efektnim eksplozijama u stilu Majkla Beja.

Just Cause 3 bi trebalo da se pojavi za vreme “praznične sezone” ove godine, a izaći će za PC, Xbox One i PS4 konzole.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top