Vesti

Stigao je 83. PLAY! Zine za mesec april

Mesec za nama je doneo nekoliko zaista odličnih naslova što se vidi i po entuzijazmu naših editora koji su opisivali igre. Prelepi Ori and the Blind Forest za malo da dobije desetku, kao i Pillars of Eternity, love letter svim hardcore RPG fanovima. Battlefield Hardline je jedna on najvećih EA-ovih uzdanica ove godine, ali su ga ovog meseca zasenili „manji“ naslovi. Što ne znači da se radi o lošoj igri. Battlefield serijal je poslednjih godina prilično stagnirao i zato podržavamo svaki pokušaj nečeg novog.

Ovo će definitivno biti godina HD rimejka i definitivnih izdanja, bez obzira što su sve te igre već bile HD i prošle konzolne generacije, samo izgleda ne dovoljno HD i ne dovoljno definitivne. Ovoga meseca su tu DmC: Definitive Edition kao i Dead or Alive 5 Last Round. Još jedan naslov koji nam se prilično dopao je Resident Evil Revelations 2. Capcom je ove godine uradi već dve dobre stvari sa Resident Evil serijalom (HD remaster keca i Revelations 2), tako da moramo da kažemo da nam se sviđa kako se stvari odvijaju sa ovim, poslednjih godina prilično posrnulim serijalom.

Osim opisa aktuelnih igara i prvih utisaka o predstojećim, za vas smo ovog meseca pripremili i pregled Assassins Creed serijala, kao i osvrt na po nama najbolje igre za Nintendo 3DS. Pošto se radi o sistemu sa zaista puno odličnih igara, odlučili smo da prikaz onih najboljih uradimo iz više delova, a za početak smo hteli da vam pokažemo kako Nintendove igre ne moraju da budu samo Mario i Zelda. U prvom delu našeg editorijala se ne nalazi ni jedna od igara iz ova dva serijala, a Maria i Linka očekujte sledećeg meseca, i to u velikim količinama.

Počeli smo i sa video prikazima igara, pa vas pozivamo da proverite i naš PlayZine Youtube kanal. A najnoviji broj možete preuzeti potpuno besplatno klikom na link ispod:

PLAY! Zine 83 – April 2015

 

PLAY!Zine83-April2015 naslovna

UVOD

FLASH NEWS

13th page

EDITORIJALI:
3DS Essentials
Assassin’s Creed

STEAM EARLY ACCESS:
Warlocks vs Shadows

PREVIEWS:
World of Warships Beta
World of Tanks Generals Beta

REVIEWS:
Ori and the Blind Forest
Battlefield Hardline
Resident Evil Revelations 2
Pillars of Eternity
Hotline Miami 2
DmC: Devil May Cry Definitive Edition
Sid Meier’s Starships
Dead or Alive 5 Last Round
Dragon Ball Xenoverse
White Night
Oceanhorn Monster of Uncharted Seas
Hektor
Cities Skylines
Etherium

MOBILE AND HANDHELD:
Vainglory

HARDWARE:
Steelseries Sensei Raw

MODDING SCENA

Hearthstone Specijal

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top