Vesti

Ovako izgleda finalna verzija Oculus Rifta koja na tržište stiže početkom 2016

Oculus Rift je svoj život započeo kao Kickstarter projekat, koji je vremenom izrastao u multimilionsku kompaniju. Ili ako hoćemo tačno, kompaniju verdnu dve milijarde dolara, za koliko ih je pre godinu dana kupio Facebook.

Sam Oculus Rift uređaj je u međuvremenu prošao kroz nekolicinu iteracija, a danas je pred nama finalni izgled retail verzije hardvera, koja će se na tržištu pojaviti početkom sledeće godine.

Iz ove kompanije najavljuju da će u narednim danima postepeno otkrivati ostale detalje u vezi finalne verzije. To uključuje i detaljne tehničke specifikacije. Nešto što nas posebno zanima, a što su takođe najavili da ćemo u narednim danima i nedeljama imati priliku da vidimo su i igre koje će propratiti launch ovog VR headset-a. E3 sajam se primiče, pa nam je jasno da će neka od najvećih iznenađenja biti sačuvana za najveći gaming događaj svake godine, kakav je E3 sajam.

Jedva čekamo da vidimo kako će to sve izgledati, a za sada ispod pogledajte slike ovog uređaja:

rift1 rift2

 

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top