Vesti

Igra Destiny dobija na jesen najveću ekspanziju do sad?

Gigant Activision-Blizzard otkrio je danas da se planira ogroman dodatak za igru Destiny, a ako je verovati bombastičnim rečima biće “najveći dodatak do sad”.

Plan o famoznom dodatnom sadržaju biće sproveden ove jeseni, odmah posle druge velike ekspanzije za ovu igru koja bi trebalo da se pojavi na leto, House of Wolves. Sudeći po rečima predsednika kompanije Activision Publishing, gospodina Erika Hišberga – dodatak će biti prijemčiv za stare igrače ali i za one koji nikad do sad nisu imali kontakt sa igrom Destiny. Ovo je definitivno veliko obećanje, a da li će Activision biti u mogućnosti da ga ispuni ostaje nepoznato do jeseni. Bolju perspektivu u kom smeru Activision planira razvoj Destiny franšize imaćemo po izlasku ekspanzije House of Wolves.

Kao i do sada za razvoj biće odgovorna kompanije Bungie.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top