Mobile

SEGA preskače ovogodišnji E3

Po prvi put od početka održavanja E3 konferencija davne 1995. kompanija SEGA neće imati svoj štand i neće biti zvanično prisutna.

Razlog za to najverovatnije leži u činjenici da svi naslovi na koje SEGA polaže svoje nade u 2015. treba da se pojave tek krajem ove godine, što znači da neće imati bog-zna-šta da prikažu na konferenciji koja se održava sredinom idućeg meseca. Logika je na mestu ali ne možemo da se otmemo da ovaj potez kompanije SEGA ostavlja vrlo loš utisak, naročito kad se uzme u obzir činjenica da je na prvom E3-u ikada održanom ova kompanija bila jedna od najznačajnijih izlagača.

Malo pre najave da neće učestvovati na E3 2015, SEGA je obznanila da se povlači iz razvoja AAA naslova za konzole i da prebacuje fokus na tržište PC i mobilnih igara, potez koji je doveo do otpuštanja 300 radnika.

O tempora, o mores.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top