PC

Blizzard spremio poklon za igrače na Evropskim Hearthstone serverima

Desi se ponekada i to da u Blizzardu priznaju grešku i reše da izađu u susret svojim korisnicima. Igrači koji redovno igraju Hearthstone znaju da je početkom maja na evropskom serveru bilo gotovo nemoguće igrati Hearthstone nekoliko dana, zbog izuzetno velikog lagovanja, što je pogotovo došlo do izražaja za vikend, 2. i 3. maja.

Upravo zbog toga, Blizzard je rešio da časti sve ljude koji imaju naloge kreirane pre ovog datuma na EU serveru, sa dva besplatna packa. Ovo obaveštenje se pojavilo danas na Bnetu i unutar Hearthstone klijenta, ali nismo sigurni tačno kada će ovi packovi doći na naše naloge. Noćas je inače redovno održavanje servera, pa je vrlo moguće da će nakon maintenance perioda da nam osvanu packovi u igri. Srećno sa otvaranjem packova!

543

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top