PC

Ovo je Assassin’s Creed: Syndicate (trejler, gameplay demonstracija)

Ubisoft je konačno otkrio detalje u vezi sledeće velike igre u Assassin’s Creed serijalu. Posle Francuske i Pariza iz Assassin’s Creed Unity, selimo se u Englesku i magloviti London u najnovijem Assassin’s Creed Syndicate koji će se pojaviti krajem oktobra za PS4 i Xbox One, a nešto kasnije i za PC.

Nova AC instanca biće smeštena u prestonicu Engleske u jeku industrijske revolucije koja je promenila lice Zemlje. Bogati su postali još bogatiji, a siromašna radnička klasa je spala na nivo legalizovanog ropstva. U takvim uslovima nije ni čudo da je proletarijat počeo da se udružuje u bande, a igrač će kontrolisati brata i sestru, Džejkoba i Ivi Fraj u svetoj borbi protiv templara, plutokratije i vraćanju slobode obespravljenim masama. Dok je Džejkob “usijana tintara”, Ivi je sušta suprotnost pa možemo očekivati dva potpuno različita pristupa u rešavanju problema u zavisnosti od toga kog karaktera kontrolišemo.

Mapa Londona bi po rečima Ubisofta trebala da bude 30% veća nego mapa Pariza iz prethodne AC igre, Unity, a Syndicate neće imati co-op multiplejer u bilo kom obliku.

AC: Syndicate će biti razvijan pod dirigentskom palicom studija Ubisoft Quebec i na igri će raditi ukupno deset Ubisoftovih studija. Syndicate se sprema u verzijama za PC, Xbox One i PS4. Vlasnici konzola igru mogu očekivati 23. oktobra. PC verzija će izaći nešto kasnije, a Ubisoft još uvek nije precizirao tačan datum.

Pogledajte prvi trejler za igru, kao i gameplay walkthrough uz komentare jednog od developera:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top