PC

Osam minuta gameplay-a sa robotom sveštenikom iz Blizzardovog Overwatch

Blizzard je objavio novi trejler od osam minuta u kome predstavlja lika iz igre Overwatch pod imenom Zenyatta, odnosno taoističko-budističkog robot sveštenika.

Zenyatta imaće četiri osobine:

  • Orb of Destruction – Zenyatta može da ispaljuje orbove destruktivne energije ili pojedinačno ili u vidu rafalne paljbe ako utroši malo vremena za channelovanje spella
  • Orb of Harmony – Spell kojim sveštenik kači jedan od orbova na bilo kog savezničkog heroja. Dokle god je sveštenik živ, orb polako vraća životne poene heroju za koji je zakačen, a ograničenje je da Zenyatta može da okači orb samo na jednog heroja u isto vreme.
  • Orb of Discord – Vrlo slično prethodnom spellu, samo što je ovaj put meta neki od protivničkih heroja koji dok su pod efektom orba primaju više štete.
  • Transcendence – Dokle god je ovaj spell aktivan – Zenyatta je imun na svu štetu, ne može da koristi spellove ili da udara ali istovremeno leči sebe i sve svoje saveznike u okolini.

Zenyatta je opisan kao omni-sveštenik u potrazi za duhovnim prosvetljenjem posle koga niko ko ga sretne ne ostaje isti. Sudeći po osobinama, nije ni čudo što je tako.

Pogledajte gameplay klip:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top