Mobile

Windows 10 dolazi sa već instaliranom igrom Candy Crush Saga

Microsoft je danas najavio da će njihov najnoviji operativni sistem Windows 10 doći sa već instaliranom igrom Candy Crush Saga.

Na taj način će se Kingova popularna igra koja hara društvenim mrežama pridružiti standardnim Windows igrama kao što su Solitaire, Hearts i Minesweeper. Verzija koja će doći u Windows 10 imaće mogućnost cross-play sa uređajima koji rade pod operativnim sistemima Android i iOS, što je svakako bonus. Mislimo da je ovo odličan potez kompanije Microsoft koja na sve načine trudi da od samog starta novog operativnog sistema obezbedi što veći udeo na tržištu, a Windows 10 će biti besplatan upgrade za sve korisnike Windows 7, Windows 8.1 i Windows Phone 8.1 operativnih sistema u slučaju da isti obave u prvih godinu dana od izlaska W10.

Windows 10 bi trebalo da se pojavi na ovo leto, a da li je Microsoft naučio iz grešaka sa Windowsom 8 ostaje da vidimo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top