PC

I Guillermo Del Toro žali za Silent Hills

Nisu samo fanovi ti koji ne mogu da prežale prekid razvoja nove Silent Hill igre koju je najavljivao P.T. demo. I Guillermo Del Toro koji je sarađivao sa legendom iz sveta igara Hideom Kojimom na ovom projektu, osvrnuo se kratko na Konamijevu odluku da obustavi rad na Silent Hills.

64553563Naime, poznati filmski reditelj razočaran je ponašanjem japanske kompanije prema njima i igri, a  Hideo Kojima, Norman Reedus i on su bili zatečeni odlukom koju je nazvao taktikom spaljene zemlje. Popularnost koju je PT stekao za kratko vreme pokazala je, po njegovima rečima, ogromnu zainteresovanost za Silent Hills i smatra da je Konami napravio veliku grešku. Gospodin Del Toro osvrnuo se, takođe, na peticiju igrača kojom apeluju na Konami da nastavi sa radom na igri sa preko 140 hiljada potpisa i koju će potpisati sa nadom da “ima neko da čuje igrače”.

S druge strane, iz Konamija ne stižu nikakve izjave vezane za Kojima-Konami situaciju već se mogu čuti izjave koje nagoveštavaju da će se ova kompanija polako prešaltati na tržište igara za mobilne uređaje. Šteta, zaista.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top