PC

Novi sistem za kažnjavanje u League of Legends

Posle (ne)uspeha kakav je bio Tribunal koji se pokazao diskutabilno efikasan u praksi bez obzira na fantastičnu teorijsku pretpostavku, Riot se odlučio da uvede novi automatizovani sistem za kažnjavanje onih igrača koji budu kršili pravilnik ponašanja.

Sistem bi u teoriji trebalo da funkcioniše ovako:

  • Drugi igrači prijavljuju igrača koji je po njihovom mišljenju prekršio kodeks ponašanja.
  • Sistem automatski obrađuje chat logove.
  • U zavisnosti od sistemske procene prekršiocu se šalje imejl sa obaveštenjem, objašnjenjem i kaznom koja će rangirati od dvonedeljnog do perma bana.

Riot će testirati prvih nekoliko hiljada slučajeva i ocenjivati kako se sistem ponaša u praksi, a ako rezultati budu zadovoljavajući imaćemo novi “Tribunal”. Testiranje počinje danas na severnoameričkom serveru, a postoji indicija da će u budućnosti biti korišćen i za nagrađivanje pozitivnog ponašanja.

Šta vi mislite – vredi ili ne vredi?

 Izvor – Klan RUR

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top