PC

Carmageddon: Reincarnation od sada dostupan u full verziji

Nakon nešto više od mesec dana u odnosu na prvobitno zakazani datum izlaska, Carmageddon: Reincarnation je izašao is Steam Early Access faze i sada je igra dostupna u svom finalnom izdanju.

Ovaj projekat koji je pre tri godine prikupio preko 600 hiljada dolara preko Kickstarter kampanje, nakon toga je dodatnu finansijsku injekciju dobio u vidu 3.5 miliona dolara od Les Edgara (osnivača Bullfrog Productions). Igra je sada dostupna na Steamu a očekuju se i PS4 i Xbox One verzije.

Carmageddon je jedna od prvih mainstream igara koja je izazvala kontreverze i skrenula pažnju na nasilje u video igrama. Ovaj naslov koji je izašao sada već davne 1997, bio je cenzurisan u nekim zemljama (uključujući Veliku Britaniju i Nemačku).

Igra koja je pred nama donosi 24 različita vozila, devet mapa kao i Career Mode od 16 chaptera.Tu je i multiplayer koji podržava do 8 online igrača u opštem haosu ove car comabat igre.

Pogledajte launch trejler:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top