PC

Evo zašto je Tychus Findlay ostao bez cigare u Heroes of the Storm

Ako igrate Heroes of the Storm popularnu MOBA igru starog znalca, kompanije Blizzard, možda ste primetili da Tychus Findlay – jedan od najpoznatijih likova iz StarCraft univerzuma više nema cigaru u ustima koja je bila njegov zaštitni znak.

Bez obzira da li jeste ili niste, primetili su drugi igrači, a Blizzard je trenutno pod salvom napada zbog, kako igrači misle, preteranog moralisanja. “Znamo da je pušenje loše ali da li je to njihov [Blizzardov] posao da nas uči?” samo je jedan od besnih komentara koji se ovih dana mogu videti na popularnom sajtu Reddit. Situacija je postala malo jasnija kad se u diskusiju umešao jedan od Blizzardovih developera koji je dao korektno objašnjenje. Naime, Heroes of the Storm ima oznaku “Teen”, a u nekim zemljama to ne bi bilo moguće ako bi Tychus Findlay ostao sa cigarom u ustima. Iz tog razloga Blizzard je imao dve opcije – da napravi dva modela sa i bez cigare ili da ukloni cigaru u potpunosti. Odlučili su se za drugu opciju s obzirom na to da bi pravljenje dva modela bilo isuviše mnogo posla oko jednog lika.

Da li ste vi primetili ovu sitnu promenu i da li vam je to bitno, uostalom?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top