PC

Najnoviji Overwatch gameplay pokazuje Tracer u akciji

Blizzard je nastavio sa serijom prikazivanja likova iz njihove predstojeće timske FPS igre Overwatch. Ovoga puta je u centru pažnje Tracer.

Fokus kod ovog ženskog lika je na akciji sa dva pištolja i mogućnosti teleporta u pravcu u kome se kreće. Tracerka može i da se vrati kroz vreme i pokupi health i municiju koje je neko već iskoristio a njen najsnažniji napad je Pulse Bomb.

Overwatch još uvek nema potvrđen datum izlaska i u skladu sa Blizzardovom tradicijom “igra će izaći kad bude gotova”. Beta počinje na jesen.

Ako ste propustili, do sada su prikazana još četiri lika u akciji –  McCree, Hanzo, Mercy i Zenyatta.

Gameplay iz rane faze razvoja igre sa Tracer u glavnoj ulozi pogledajte ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top