PC

FIFA 16 će imati ženske fudbalske reprezentacije po prvi put u istoriji serijala

FIFA 16 biće prva igra u serijalu koja će uključivati i ženske fudbalske timove.

Na taj način EA želi da izađe u susret igračima s obzirom na to da je po njihovim rečima ovo jedna od glavnih stvari koje su igrači zahtevali da bude dodata u igru. U igri biće prisutne ženske fudbalske reprezentacije sledećih zemalja: Engleska, Nemačka, SAD, Francuska, Švedska, Brazil, Kanada, Australija, Španija, Kina, Italija and Meksiko.

Svi timovi biće dostupni u Kick Off, Offline Tournament i Online Friendly Matches modovima, a kako stoje stvari za sada neće biti moguće igrati mečeve protiv muških timova.

Pogledajte prvi trejler za FIFA 16 koji je isključivo posvećen ženskom fudbalu. Igra izlazi 25 septembra za PC, Xbox One, Xbox 360, PS4 i PS3.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top