PC

Ništa od novosti za Titanfall 2 na ovogodišnjem E3-u

Ako ste se ponadali (kao i mi) da ćete na E3 2015 saznati nešto više o igri Titanfall 2 loše vesti stižu od developera Respawn Entertainment pošto je prvi čovek studija Vince Zampella preko Twittera potvrdio da na ovoj konferenciji neće otkriti nikakve detalje o igri.

Bez obzira što razvojni studio ne krije da se već neko vreme aktivno radi na drugoj igri u Titanfall univerzumu, izdavačka kuća EA izgleda ne želi da sklanja fokus sa njihovih drugih popularnih pucačina kao što su: Star Wars: Battlefront, Battlefield 4 koji dobija zakrpu za zakrpom i Battlefield: Hardline koji će uskoro dobiti DLC za single player.

Do sada je potvrđeno da za razliku od prvog dela igre koji je izašao za Xbox platforme (One/360) i PC i koji je bio jedan od udarnih naslova u promociji Xbox One konzole, drugi deo Titanfall-a neće propustiti PlayStation platforme.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top