PC

FIFA 16 preskače 3DS, PS Vita i Wii U konzole

FIFA 16 Logo

Ogranak kompanije EA koji se bavi sportskim naslovima, EA Sports najavila je da nova FIFA sa oznakom 16 neće izaći za handheld konzole 3DS i PlayStation Vita, a sreće neće imati ni vlasnici Nintendovog Wii U-a.

Razlozi zasigurno leže u činjenici da pomenute konzole sve više gube na popularnosti, a EA nije poznata kao kompanija koja je gadljiva na pare. Još pre godinu dana jedan od glavnih EA Games menadžera, Peter Moore dao je naznake da će u budućnosti podrška za 3DS i PS Vita konzole biti svedena na minimum “pošto raspolažemo ograničenim resursima, a i da budemo iskreni koju od tih konzola vidite kao bitnu igračku platformu za godinu, dve?” Sličnu sudbinu dočekala je i najnovija Nintendova konzola, Wii U i sad je gotovo sigurno da će ove godine vlasnici iste ostati bez FIFA naslova.

FIFA 16 izlazi septembra ove godine za Xbox 360, Xbox One, PS3 i PS4 konzole, kao i za PC.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top