PlayStation 4

Primećen PS4 model sa hard diskom od 1TB

Dva nova modela PlayStaion 4 konzole su primećena u dokumentima koji su neophodni da bi određeni tehnički uređaj dobio potrebni sertifikat i pojavio se na tržištu.

U pitanju su PS4 modeli CUH-1215A koji će imati 500GB hard disk baš kao i dosadašnji modeli, kao i model CUH-1215B koji će biti prvi PS4 na tržištu sa HDD-om kapaciteta 1 TB. Uzimajući u obzir istoriju ovih tehničkih imena uređaja i to koliko su ova dva nova slična prethodnim imenima, gotovo je izvesno da se neće raditi o većem redizajnu hardvera već o jednostavnom izlasku na tržište modela sa većim kapacitetom hard diska.

Još jedna novina koja je primećena je to da će uređaj biti 300 grama lakši, što je verovatno povezano sa tim što je kako piše u procurelom dokumentu napajanje umesto dosadašnjih 250W jačine 230W.

Playstation 4 inače podržava jednostavnu promenu hard diska, pa korisnici kojima su dosadašnjih 500GB postali tesni, lako mogu da zamene HDD za onaj većeg kapaciteta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top