Vesti

Uwe Boll poručio svima koji nisu podržali njegov Kickstarter projekat – “F*ck you all”

Uwe Boll, čovek koji se (nije) proslavio adaptacijama poznatih gaming franšiža za veliko bioskopsko platno, izgubio je živce i više nikada neće koristiti crowdfunding kampanje za skupljanje novca.

Nemački režiser nije uspeo da finansira Postal 2 u 2013-o, kada je od zatraženih 500.000 dolara prikupio samo 30.000.  Slično se desilo i sada sa otkazanom Rampage 3 Kickstarter kampanjom. Boll je snimio kratak Youtube klip u kome Kickstarter naziva prevarom, fanovima koji ga nisu podržali poručuje “fuck you all”, sve sa opaskom da ima dovoljno novca da do kraja života samo igra golf.

Pogledajte klip ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top