PC

Valve neće biti prisutan na E3-u

valveValve nikada do sada nije imao veliko prisustvo na najvećem gaming događaju u toku godine, E3 sajmu, a kako stvari stoje ovo se neće promeniti ni ove godine.

Kompanija koja stoji iza Steam platforme ali i iza kutnih serijala kao što su Half Life, Portal, Team Fortress i drugi, potvrdila je da neće održati bilo kakve sastanke u toku sajma, niti na bilo koji drugi način u njemu učestvovati.

ViveVR na kome Valve radi u saradnji sa HTC-om takođe neće biti prezentovan, ali to ne znači da se development kit primerci neće po svaku cenu naći kod drugih izlagača koji su već dobili hardver kako bi mogli da rade na softveru koji je njemu namenjen.

Valve neće učestvovati (bar prema do sada dostupnim informacijama) ni na prvoj do sada konferenciji koja će biti posvećena PC gamingu i koja će se održati 17 juna po našem vremenu.

Poslednje veće učešće Valve-a na E3-u je bilo 2010-e godine kada se prvi čovek kompanije Gabe Newell pojavio na Sonijevoj prezentaciji da najavi Portal 2 za PlayStation 3.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top