PC

E3 2015: Bethesda predstavila Dishonored 2, kao i Dishonored: Definitive Edition

Bethesda je imala više nego lepe vesti za fanove Dishonoreda. Otkriven je nastavak koji će se jednostavno zvati Dishonored 2, a pre njega ćemo moći da odigramo i unapređenu verziju prvog dela koja nam stiže u vidu Dishonored: Definitive Edition.

U Dishonored 2 nas ponovo čeka kriza u Empire of the Isles, ovoga puta izazvana smenom na prestolu. Imaćete izbor da igrate kao Corvo Attano ili Emily Caldwell, a naravno oni će imati svoje unikatne mogućnosti. Igra izlazi na proleće 2016-e i to za PS4, Xbox One i PC. Ispod možete pogledati trominutni trejler.

Dishonored: Definitive Edition koji je takođe najavljen na Bethesdinoj konferenciji će u sebi sadržati sve downloadable ekspanzije koje su se pojavile za Dishonored – Dunwall City Trials, The Knife of Dunwall i The Brigmort Witches. Igra će biti unapređena u tehničkom smislu za platforme novije generacije a u prodaju će se u Evropi pojaviti 28. avgusta za Xbox One, PS4 i PC.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top