PC

E3 2015: Otkriven novi Doom, stiže na proleće 2016

Bethesda i id Software su zvanično otkrili novu Doom igru na E3 konferenciji. Doom stiže na PlayStation 4, Xbox One i PC na proleće sledeće godine.

Producent igre Marty Stratton iz id Software je prezentovao prvi gameplay iz igre. Imali smo priliku da vidimo mračno okruženje UAC  postrojenja na Marsu u kome igrač ima samo jedan cilj – ubiti što više demona. Lokacija iz drugog gameplay klipa je još prikladnija – pakao. Što se tiče samog gameplaya, on se drži standardnih Doom principa – brzo kretanje, demoni, krv i zaštitni znak serijala – “big f***ing guns”.

Igra je rađena u idTech 6 endžinu. Osim singleplayera, tu je naravno i multiplayer. Radi se o vrlo brzom arena-style napucavanju u maniru starih FPS-ova. Očekujte modove kao što su clan arena, domination i freeze tag.

Bethesda je takođe najavili i Doom SnapMap. Radi se o in-game alatu koji će omogućavati igračima da vrlo jednostavno prave mape u igri. Iz Bethesde navode kako se radi o veoma jednostavnom map makeru za korišćenje ali koji sa druge strane nudi i izuzetno napredne mogućnosti. Mape koje korisnici budu napravili će odmah biti dostupne za online igranje. Ovo če biti i deo nove platforme koja se zove Bethesda.net. Radi se o servis koji će obuhvatati sve igre ovog izdavača i pružati najnovije vesti, modove i drugi sadržaj za njihove naslove.

Pogledajte zvanični gameplay trejler:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top