Vesti

E3 2015: Gears of War 4 kao i GOW: Ultimate Edition najavljeni za Xbox One

Microsoft je na E3-u imao najbolje moguće vesti za Gears of War fanove.

Kao prvo, nešto o čemu se već duže vreme pričalo, otkriveni su detalji u vezi Gears of War: Ultimate Edition. Radi se o remake-u prvog Gears naslova za Xbox One. Igra će sadržati oko 90 minuta dodatne kampanje i unapređeni multiplayer – pre svega sa 60FPS, novim game modovima, dedicated serverima, svim dosadašnjim DLC-ovima i drugim sitnim unapređenjima.

Možda i udarni momenat cele Microsoftove E3 prezentacije je bilo premijerno prikazivanje Gears of War 4. Imali smo priliku da vidimo zaista pravi prikaz igre, sa dugačkom gameplay sekcijom. Novi tim je sastavljen od muškog i ženskog lika koje do sada nismo videli u Gears naslovima. Live demo nam je prikazao prilično mračnu atmosferu, ali i tradicionalni cover based gameplay koji je ovaj serijala u dobroj meri i definisao.

Gears of War 4 će biti jedan od glavnih ekskluzivnih naslova za Xbox One sledeće godine za prazničnu sezonu, kada je zakazan izlazak na tržište. Pogledajte gamplay demonstraciju od preko 6 minuta:

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top