Vesti

E3 2015: Super Mario Maker izlazi 11. septembra

Nintendo je objavio datum izlaska kao i novo ime za dosadašnji Mario Maker. Igra je u međuvremenu postala i Super, a na tržište Evrope i Amerike izlazi 11. septembra ove godine.

Kao i za sve ostalo što u poslednje vreme Nintendo radi i Super Mario Maker će propratiti posebna Amiibo figurica. Radi se o osmobitnoj verziji Marija koji će vam u igri davati Big Mushroom power-up.

Ostale Amiibo figurice će takođe biti kompatibilne sa igrom u vidu novog Mystery Mushroom bloka. Mario će se se pretvoriti u datog Amiibo lika sa kojim dotaknete Gamepad, poput Linka, Kirbija ili Wii Fit Trainera, zajedno sa odgovarajućim propratnim zvučnim efektima i animacijama.

Evo najnovijeg trejlera, kao i slike apsolutno fenomenalne kutije i art knjižice za igru:

Super Mario Maker1

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top