Nintendo 3DS

E3 2015: Sve Nintendo 3DS najave i trejleri na jednom mestu

Nintendo se nije proslavio ove godine na E3 sajmu. Fanovi su prilično burno reagovali na njihovu prezentaciju, koja je bila vrlo bleda u poređenju sa glavnim rivalima. Nintendo nije održao konferenciju uživo, već je umesto toga pripremio video u kome smo uglavnom imali prilike da slušamo developere, a jako malo toga novog je otkriveno.

Wii U konzola je prilično stavljena u drugi plan i čini se da je Nintendo već sada dobar deo svojih timova prebacio na ravoj igara za predstojeći NX. Sa druge strane, makar 3DS nastavlja da dobija solidnu količinu novih i orginalnih naslova, pa imajući u vidu u kakvom se stanju nalazi PS Vita, praktično je trenutno jedini gaming handheld uređaj koji je u potpunosti “živ” i podržan od strane developera. Evo svih predstojećih igara (u vidu trejlera) koje je Nintendo pokazao za 3DS na E3 prezentaciji:

Metroid Prime: Federation Force:

 

Mario & Luigi: Paper Jam:

 

Hyrule Warriors 3DS:

 

The Legend of Zelda: Triforce Heroes:

 

Yo-Kai Watch:

 

Animal Crossing: Happy Home Designer:

 

Fire Emblem Fates:

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top