PlayStation 4

E3 2015: PS4 Media Player konačno omogućava puštanje video fajlova sa USB-a i PC-a

PlayStation 4 ima reputaciju najsnažnije konzole trenutno na tržištu, ali sa druge strane mogućnost reprodukcije video fajlova je do sada bila zaista slaba. Sve to se promenilo od kako je Sony konačno izbacio Media Player dostojan PS4 hardvera.

Aplikacija koja se jednostavno zove – Media Player je dostupna na PSN-u i vrlo lako ćete je pronaći, pošto se Sony pobrinuo da link sa instalaciju stoji odmah pored poslednje igre koju ste igrali na sistemu a ne u PS Store-u.

Media Player omogućava da puštate video fajlove sa kućnog media servera ili direktno preko USB-a.Većina modernih file formata je podržana, pa očekujte da PS4 neće imati problema sa MKV, Avi ili MP4 fajlovima. Evo i kompletne liste podržanih formata:

MKV

Visual: H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level 4.2
Audio: MP3, AAC LC, AC-3 (Dolby Digital)
AVI
Visual: MPEG4 ASP, H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level 4.2
Audio: MP3, AAC LC, AC-3 (Dolby Digital)
MP4
Visual: H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level 4.2
Audio: AAC LC, AC-3 (Dolby Digital)
MPEG-2 TS

Visual: H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level4.2, MPEG2 Visual
Audio: MP2(MPEG2 Audio Layer 2), AAC LC, AC-3(Dolby Digital)
AVCHD: (.m2ts, .mts)

JPEG
BMP
PNG
MP3
AAC (M4A)

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top