PC

Fallout 4 će raditi u 1080p30fps na svim platformama

Todd Howard iz Bethesde je objavio da će predstojeći Fallout 4 raditi u 1080p rezoluciji i 30 frejmova u sekundi na svim platformama na kojima će se igra pojaviti.

Ovo se pre svega može posmatrati kao standard koji će imati konzolne, PS4 i Xbox One verzije igre, dok se za PC uvek očekuju i opcije za dodatna grafička poboljšanja. Bethesda je inače objavili za vreme E3-a da su morali da smanje kvalitet grafike kako bi implementirali sve nove i ambiciozne ideje koje imaju u vidu za otvoreni svet ove igre.

Kako stvari stoje, iako je početak konzolne generacije obećavao 1080p/60FPS, sve više developera se ipak odlučuje za 30FPS.

Fallout 4 izlazi 10. novembra ove godine.

fallout-4

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top